ADANA / YÜREĞİR - Çatalpınar Ortaokulu

Çatalpınar Ortaokulu

Çatalpınar köyü Yüreğir Adana
Vizyon
Öğrencilerimizin yaratıcılıklarını ortaya çıkaracak ve ilgi alanlarını pozitif alanda genişletecek; ezbercilikten uzak, eleştirel düşünebilen, sorgulayan; bilim, teknoloji, kültür ve sanat yaşamına katkıda bulunabilecek, çevre sorunlarına duyarlı insanlar yetiştiren eğitim olanakları sağlamak.
Misyon
Öğrencilerimizin potansiyellerini ortaya çıkarıp geliştirerek ülkemizin milli ve manevi değerlerine bağlı; demokratik, çevreye duyarlı, bilimsel düşünen, iyi iletişim kurabilen ve öğrenmeyi öğrenebilen bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
Okulumuzdan mezun olup çeşitli meslek kollarında çalışan (doktor, avukat, eczacı, dişhekimi vs) mezunlar bulunmaktadır. 2011-2012 eğitim öğretim yılında 13 öğrenciden 6 öğrenciyi Anadolu Liselerine yerleştirme başarısı göstermiştir.
Öğretim Şekli :Normal eğitim
kalorifer+KLİMA